Produse

Profile si elemente arhitecturale

Profile arhitecturale de exterior si interior sunt ornamente care va ajuta sa creati un stil modern sau aristocratic, personalizat şi cu bun gust - interiorul şi exteriorul cladirilor. Materialele si modalitatea in care sunt realizate profilele decorative din polistiren expandat si extrudat, ofera o gama variata de modele.

Solbancuri

Soblanc - element ornamental de constructie, executat deasupra partii exterioare a parapetelor ferestrelor sau a usilor pentru protejarea lor de scurgerea apei de ploaie.

Cornise

Cornisa - partea superioara, iesita in afara si ornamentata, a zidului unei constructii, avand rolul de a sprijini acoperisul si de a impiedica scurgerea apei de ploaie pe fata cladirilor.

Ancadramente

Ancadrament - chenar decorativ in relief care inconjoara o usa, o fereastra.

Brauri decorative

Chei de bolta

Coltare

Console

Baghete interior

Scafe interior

Scafe - ansamblu ornamental aplicat pe tavan pentru a  ascunde vederii corpurile de iluminat.

Elemente arhitecturale Ipsos si poliuretan

Litere volumetrice

Producem la comanda o gama foarte variata de litere 3D din alama slefuita si lacuita, sau alama cu aspect invechit. Au un aspect impecabil fiind modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta. Acestea pot fi prevazute si cu sistem de iluminare, aici existand mai multe variante pe care vi le punem la dispozitie.

Elemente decorative si Artizanat

Cofraje polistiren